Árak

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Árak

Ha vettél már részt költözésben akkor pontosan tudod, hogy mennyi készülődéssel jár. Első ránézésre azt hiszed, hogy nincs is olyan sok cuccod, aztán a negyedik pakolással töltött óra után, amikor még alig raktál össze valamit rájössz, hogy óriásit tévedtél.

Ne erre pazarold el az így is kevés szabadidődet, bízd ránk az egész költözést!

Mi már az első perctől levesszük válladról a terhet, hiszen már a dobozolást is nyugodt szívvel ránk bízhatod! Ha ránk hallgatsz több kollegánkat is segítségül hívod, így szinte észre sem veszed és már végeztünk is az egésszel!

A szállításhoz két különböző méretű teherautónk áll rendelkezésedre, 25 és 40 m3-es méretben. A hatékonyabb folyamat érdekében 40 m3-es autónkat ajánljuk, hiszen így sokkal kevesebb időt vesz igénybe, hogy dobozait kényelmesen bepakoljuk.

Egyéb információk árazásunkkal kapcsolatban:

  • nem kell behajtási díjat fizetni a belvároson belül (autóink méretéből adódóan)
  • óra és a kilométer díjat is telephelytől telephelyig számoljuk (nincs minimum óraszám, de minden megkezdett óra egy egésznek minősül)
  • nem számolunk fel felárat ünnepnapokon, hétvégéken
  • csomagolás és dobozolást az óradíjon belül vállaljuk (csak a csomagolóanyag költségét kell állnod)
  • a bútorszállítás díja egyedi

Sipos György

“Budapestről költöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”