BÚTORSZÁLLÍTÁS

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Bútorszállítás csomagolással vagy akár szereléssel

Bútorszállító csapatunk leveszi válladról a terhet, akár egyetlen kanapé szállításáról, akár egy teljes lakás bebútorozásáról legyen szó.

A bútorszállítás mellett számos szolgáltatással is rendelkezésedre állunk, például:

  • becsomagolás, kicsomagolás (ezért nem számolunk fel külön költséget, azonban a   csomagolóanyag beszerzése megrendelő feladata)
  • összeszerelés vagy szétszerelés (IKEA bútorok, nappali bútorok, konyhai bútorok szakszerű összeszerelése),
  • falhoz rögzített elemek felfúrása, leszerelése

Bútorszállítás szolgáltatásunkba természetesen az újonnan vásárolt bútorok boltokból történő kiszállítása is beletartozik, egyenesen a helyszínre. (pl: JYSK, IKEA, XXXLutz, RS, Möbelix, Media Markt stb)

Gyakran találkozunk olyan bútorokkal, amelyek méreteinél fogva nem férnek be/ki az ajtón. Az ilyen esetekben a bútorszállítást az ablakon át történő leengedéssel-felhúzással oldjuk meg.

Tanácsok a bútorszállításhoz:

  • foglalj időben parkolóhelyet a bútorszállító teherautó számára
  • bizonyosodj meg róla, hogy a liftet akadálymentesen használhassuk
  • a törékeny tárgyakat tartalmazó dobozokról értesíts minket

Sipos György

“Budapestről kötlöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”