IRODAKÖLTÖZTETÉS

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Irodai költöztetés

Új irodába vagy telephelyre költözöl? Aggodalomra semmi ok. Teljes mértékben tisztában vagyunk vele, hogy mennyire összetett és megterhelő feladat egy komplett irodát vagy telepet átköltöztetni.

Ahhoz, hogy egy irodai költöztetés gyors és zökkenőmentes legyen, a legelejétől nagyon részletes és alapos munkát igénylő szaktudásra van szükség. Ezt a szaktudást kínáljuk neked, ugyanis a gondosan megszervezett költözés a költséghatékonyabb is.

 Hogyan kezdjek hozzá?

Szervezés

Az első és egyik legfontosabb lépés, a helyszíni felmérés. Enélkül szinte kimerjük mondani, hogy lehetetlen precíz és igényes munkát végezni költséghatékonyan. Ezért kérd helyszíni felmérésünket, hogy szakembereink felmérhessék a helyszínt majd ezt követően árajánlatot adhassanak a teljes irodaköltöztetés költségeiről.

Előkészületek

1. Dobozolás

Számítógépek, faxok, monitorok és egyéb elektronikai eszközök tekintetében nem lehetünk eléggé óvatosak. Kerüljük el az ütődést, sérülést, karcolást és igényesen csomagoljuk be a megfelelő védelmet igénylő törékeny cikkeket.

2. Szerelés

A mai világban szinte mindenhol nélkülözhetetlenek az irodai elektronikus ezközök, amiknek elengedhetetlen a sérülés mentes szállítása, ezért nem árt, ha szakemberekre bízzuk. Arról nem beszélve, hogy a rendkívül jó célt szolgáló irodai bútorok is nagyátlagban lapra szerelve jönnek, és csak költözéskor jövünk rá, hogy ezt szét is kell szerelni. Ilyenkor a szervezésen múlik minden mert ha úgy kell szétszerelni 25 asztalt, hogy utána össze is lehessen rakni, akkor nem mindegy, hogy ugyan olyan strapabíró lesz-e mint újkorában.

3. Szállítás

A bútorok, faxok, fénymásolók, lemezszekrények szállítása nagy odafigyelést és szakképzett munkát igényelnek. Megfelelő felszereléssel végezzük a mozgatást és a szállítást. Ezeknek a munkafolyamatoknak az elsajátítása sok időbe telik, ezért jó választás szakképzett, összeszokott brigádunk.

Sipos György

“Budapestről költöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”