KÖLTÖZTETÉS BUDAPESTEN

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Költöztetés Budapesten belül a lehető legjobb áron

Ha Budapesten belül költöznél, mi vagyunk a megoldás.

A költöztetés Budapest területén szinte mindennapi hiszen az emberek könnyen találhatnak egy új albérletet vagy munkát, amely nagyobb vagy jobb mint a mostani, de az is előfordulhat, hogy szeretnél minél közelebb lakni az irodához vagy iskolához az utazási idő csökkentése érdekében.

Legtöbbször az embereknek nincs kellő idejük a költözés megszervezésére, illetve lebonyolítására a mai rohanó világban, erre a problémára mi jelentjük a megoldást.

A Felkapjuk.hu a legjobb választás

Munkatársaink több ellenőrzésen való átjutással kerülnek be csapatunkba. A jó modor, precizitás és nem utolsó sorban a problémamegoldó képesség elengedhetetlen pont nálunk. Folyamatosan fejlődő cégünknél szakemberek tanítják be az újonnan érkezőket.

A megbízhatóságunk mellett szóljon az is, hogy állandó csapattal dolgozunk és nem pedig idegen, alkalmi munkavállalókkal. Az is egy fontos tényező, hogy mi viszonylag kis cég vagyunk, így a vezetőség mindenkivel jó kapcsolatot ápol, ellentétben a nagyobb cégekkel.

A minőségünket tükrözi, hogy minden megrendelőnk egyformán fontos számunkra és mindent megteszünk azért, hogy egy nyugodt és problémamentes folyamat legyen minden egyes költöztetés.

Miért válassz minket?

 1. leinformálható cég vagyunk (facebook, google, stb)
 2. komoly szakmai tapasztalattal rendelkezünk
 3. összeszokott, gyors és magabiztos brigádunk van
 4. versenyképes árakkal dolgozunk
 5. precíz, kármentes munkát végzünk
 6. a belvárosban nem kell behajtási díjat fizetned (autóink méretéből adódóan)
 7. óra és a kilométer díjat is telephelytől telephelyig számoljuk (nincs minimum óraszám, de minden megkezdett óra egy egésznek minősül)

Amennyiben még nem volt negtív tapasztalatod egy rossz költöztető cégnek köszönhetően, akkor nincs viszonyítási alapod, de ha volt már ilyen élményed, akkor felüdülés utána velünk költözni.

A figyelem hiánya miatt sokba kerülhet a költözés. 

Mi segítünk abban, hogy a költözés költséghatékony és gyors folyamat legyen:

 1. dobozolás (bízd ránk, neked csak a dobozolás költségét kell állnod)
 2. selejtezés (feleslegessé vált holmiktól érdemes megválnia)
 3. parkolóhely foglalás (érdemes időben foglalni és közel a házhoz)
 4. szomszédok, lakók értesítése

Karc, ütődés, szakadás, amortizáció

Mi különös figyelmet fordítunk a bútorok, dobozok épségére, illetve már a csomagolásnál odafigyelünk és felhívjuk a figyelmet a balesetek elkerülésére (megfelelő csomagolás, védelem).

Sipos György

“Budapestről kötlöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”