KÖLTÖZTETÉS VIDÉKRE

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Költöztetés Vidékre

Költözést tervezel az ország egyik pontjából a másikba?

Akár az életed is megváltozhat a költözéssel. Ezt az – amúgy is nehéz – időszakot csak tovább fokozzák a költözéssel együtt járó nehézségek is.

  • Össze kell pakolni régi lakásodban, kicipelni a bútoraid az autóhoz. Pakolás közben vigyázni kell, mert a bútorok könnyen megsérülhetnek.
  • Beköltözni az új lakásba nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. A bútorok, szekrények új helyükre igazítása sok gonddal járhat, de felkészült és segítőkész csapatunk rendelkezésedre áll.

Akár Budapestről költözöl valamelyik vidéki városunkba, akár vidékről költöznél gyönyörű fővásorunkba, ránk mindig számíthatsz. Ha esetleg új életed az ország egy másik végében képzeled el és bútoraid is magaddal vinnéd, akkor bizony nem habozhatsz. Levesszük válladról a költözés minden terhét.

Mitől vagyunk mi a legjobb választás?

Munkatársaink több ellenőrzésen való átjutással kerülnek be csapatunkba. A jó modor, precizitás és nem utolsó sorban a problémamegoldó képesség elengedhetetlen pont nálunk. Folyamatosan fejlődő cégünknél szakemberek tanítják be az újonnan érkezőket.

A megbízhatóságunk mellett szóljon az is, hogy állandó csapattal dolgozunk és nem pedig idegen, alkalmi munkavállalókkal. Az is egy fontos tényező, hogy mi viszonylag kis cég vagyunk, így a vezetőség mindenkivel jó kapcsolatot ápol, ellentétben a nagyobb cégekkel.

A minőségünket tükrözi, hogy minden megrendelőnk egyformán fontos számunkra és mindent megteszünk azért, hogy egy nyugodt és problémamentes folyamat legyen minden egyes költöztetés.

A vidéki költöztetés szakmailag semmiben nem különbözik, bármely másik költözésünktől. Minden megbízónk ugyanazt az ügyfélközpontúságunkat élvezheti: rugalmasságot, megbízhatóságot, meglepetésszerű költségek nélküli elszámolást.

Rugalmasságunk természetesen a költözésed napjára is vonatkozik, hiszen bármilyen időpontot megadhatsz, mi ott leszünk a megbeszéltek alapján, a megbeszélt időben.

Sipos György

“Budapestről kötlöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”