MŰTÁRGYSZÁLLÍTÁS

SZÁMUNKRA A TE ELÉGEDETTSÉGED A LEGFONTOSABB

Műtárgyszállítás

Ez a szolgáltatás foglalkozik álltalában a legnagyobb értékeket képviselő tárgyakkal, kellékekkel, így kiemelten odafigyelünk a precíz munkavégzésre. Az akár több milliót vagy több száz milliót érő festmények, szobrok, műemlékek szállítását igénylő óriási tapasztalat elengedhetetlen, ezért ezt csak profi és körültekintő cégre érdemes rábízni.

Fontos részletek, tényezők

Természetesen az egyik legfontosabb része a műtárgyszállításnak a csomagolás. Több éves munkatapasztalattal rendelkező kollégáink első lépése, hogy egyedi és biztonságos csomagolást gyártanak a tárgyak köré. Egy egyedi művészi alkotás vagy régiség/műemlék tekintetében sosem lehetünk elég óvatosak, ezért mindig a legmagasabb védelmi fokozatot javasoljuk.

Nagyértékű szállítmányok esetében több tényező is befolyásolhatja a szállítást. Figyelembe kell vennünk az időjárást, eső, hó vagy fagyás esetén elnapolhatjuk a szállítás időpontját a kockázatra való tekintettel. A forgalom is hatással lehet a szállítás napjára vagy útvonalára, például kevésbé forgalmas, akár éjszakai időpontot is választunk a baleset vagy dugó elkerülésének érdekében.

Lépésről lépésre

Itt a nagy értékű egyedi műtárgyakra térnénk ki, amik részletesebb egyeztetést igényelnek:

 

  1. A rendelő megkeres minket a számára tetsző platformon, itt próbálunk minél több információt megtudni.
  2. Egy kollégánk kimegy a helyszínre pontosítani a méreteket, további részleteket egyeztetni, hogy a lehető legbiztonságosabb munkát tudjuk végezni.
  3. Ezek alapján elkészítünk egy egyedi árajánlatot, amiben mindennemű fennálló költségre kitérünk.
  4. Ha az árajánlat optimális, akkor sor kerül a szerződéskötésre.
  5. Műtárgy elszállítása a megállapodás szerinti helyre.

Segítséget nyújtunk múzeumoknak, magángyűjtőknek, galériáknak, aukciós házaknak hogy műtárgyaik, antik tárgyaik, festményeik vagy szobraik a legnagyobb biztonságban és kellő hozzáértéssel jussanak el rendeltetési helyükre.

Sipos György

“Budapestről kötlöztem vidékre. Tetszett, hogy egyetlen szót sem kellett váltanom senkivel. Facebookon megrendeltem a költöztetést és már jöttek is másnap, pont mintha amazonról rendeltem volna.”

Hegyesi Réka

“2 óra alatt átköltöztették az egész budapesti irodánkat. Nem húzták az időt semmivel. Köszönjük, szuper, hogy irodaköltöztetést is vállnak már.”

Asztalos Renáta

“Az egész családi házat pikk pakk összecsomagolták, és elköltöztették az új vidéki címünkre. Bár sajnos nem hoztak magukkal elég dobozt, de a bútorokat is tökéletesen szállították.”